Samenwerken met B-zonder | Blog over Downsyndroom | Webshop bijzondere producten door bijzondere mensen

B-zonder is in 2017 gestart als blog. Een blog over ons leven rondom downsyndroom. Daarnaast hebben wij op een gegeven moment een webshop geïntegreerd met daarin enkel producten die geheel of deels worden gemaakt door mensen met een beperking.

B-zonder wil bijdragen aan inclusie van mensen met een beperking in de maatschappij en bijdragen aan een samenleving met gelijke kansen voor iedereen. Wij willen mensen informeren over het voor hun ‘onbekende’ en zo bijdragen aan wederzijds respect en begrip. Wij willen bijdragen aan de werkgelegenheid van mensen met beperking zodat zij zich kunnen ontwikkelen en groeien en er een wederkerigheid ontstaat in de relatie met de maatschappij. Iedereen heeft recht op groei en ontwikkeling en is gelijk in waarde. Wij denken in mogelijkheden en talenten. Iedereen heeft zijn eigen dromen, wensen en ambities. En iedereen kan op zijn of haar manier een rol spelen in de maatschappij.

Momenteel groeien we hard. Op Facebook hebben wij inmiddels bijna 2000 volgers. En de website is in een half jaar tijd gegroeid van 300 unieke bezoekers per maand naar 3000-3500 unieke bezoekers per maand. En nog steeds zien wij een mooie snelle stijgende lijn. Voor zowel onze blog als onze webshop staan wij open voor leuke samenwerkingen.

Samenwerken

  • Wij zijn altijd op zoek naar andere papa’s en mama’s die een kindje met downsyndroom hebben en die hun verhaal willen delen in de vorm van een gastblog.
  • B-zonder kan ook voor andere websites een gastblog schrijven.
  • Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten, gemaakt door mensen met een beperking, die wij kunnen toevoegen aan de webshop en voor je kunnen verkopen.
  • Wil je als bedrijf een product, gemaakt door mensen met een beperking, onder de aandacht brengen, laten reviewen, of adverteren op onze website, neem dan gerust contact op.