WAT IS MIJN WERKWIJZE?

KENNISMAKING
Mocht je het formulier hebben ingevuld of wellicht ben je van het bellen, dan spreken we een moment af voor een kennismakingsgesprek. Gewoon lekker telefonisch! Jij kunt me alles vragen en natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jou!

INTAKE
Indien we tijdens heb kennismakingsgesprek beslissen dat we graag willen samenwerken plan ik graag een fysieke intake in, face to face. Het is toch altijd fijn om elkaar even gezien te hebben zodat we er beide ook 'een gezicht' bij hebben. Tijdens de intake ben ik benieuwd naar wat jouw wensen zijn en welk budget je voor ogen hebt.


FIRST WE ...

OFFERTE
Aan de hand van onze intake maak ik een passend voorstel voor jou. Hierin verwerk ik wat wij hebben besproken, de prijs en uiteraard de voorwaarden die we met elkaar hebben afgesproken.

KICK OFF
Zodra de offerte akkoord is gaan we van start. Natuurlijk heb ik heel wat informatie van je nodig, dus ik zal je een lijst mailen met wat ik nodig heb. Zo kan ik me goed inlezen, kan ik alles goed instellen. Hoe completer alle informatie, hoe beter natuurlijk.

THAN ...

SAMEN EEN TEAM
Alles aangeleverd en zodra ik alles goed heb ingesteld en verwerkt gaan we knallen. In het begin zullen we nog regelmatig contact hebben omdat we samen een team gaan vormen natuurlijk. Zodra we beide onze weg hebben gevonden gaan we vaste afspraken maken om even bij te kletsen. Structuur is key! En natuurlijk gaan we af en toe even koffie drinken.

LET'S GO!

CONTACT

Klinkt dit als muziek in je oren? Let's team up!